Werksweater Food Polyester/Katoen | Budget Werkjassen

Vanaf  20,89 excl. btw

65% polyester / 35% katoen

Artikelnummer: FS6535 Categorieën: , Tag: Brand:
Beschrijving

Werksweater Food polyester/katoen

Werksweater Food polyester/katoen, geen zakken, drukknoopsluiting

Materiaal: polyester/katoen, 190 grams

 

Werk Hoodies & Sweaters.

Een hoodie of sweatshirt van EMTEX Workwear is een van de populairste soorten bovenkleding op het gebied van werkkleding. Elke ambachtsman kent het belang van goed gereedschap. Maar datzelfde geldt voor werkkleding. Deze kleding moet goed zitten en niet kriebelen of in de weg zitten.

Werkkleding is vandaag de dag niet alleen iets wat u aanhebt op uw werk, maar ook als u uw kinderen ophaalt of wegbrengt van/naar school of op weg naar huis even boodschappen doet. Daarom is het noodzakelijk dat werkkleding niet alleen praktisch en functioneel is, maar tegelijkertijd mooi en modern, zodat u zin hebt om de kleding aan te houden, ook als u niet op uw werk bent. Een sweatshirt of hoodie van EMTEX  Workwear zit lekker, is comfortabel en biedt een fantastisch werkcomfort, vooral doordat alle modellen aan de binnenkant voorzien zijn van zachte katoen. Daarnaast zijn er allerlei coole modellen in diverse kleuren, afhankelijk van het model dat u kiest.

Sweatshirts en hoodies met rits

Bij EMTEX Workwear hebben we sweatshirts en hoodies met en zonder rits. Als u uw trui snel en eenvoudig aan en uit moet kunnen trekken, dan is het een groot voordeel om een model met rits te kiezen. Bijvoorbeeld als het weer wisselvallig is of u het warm krijgt van het harde werken. Wilt u liever een sweatshirt zonder rits, dan hebben we dat natuurlijk ook in het assortiment.

Extra informatie
Kleur

Wit, Zwart

Maat

S, M, L, XL, XXL, 3XL

Materiaal

65% Polyester, 35% Katoen

#