U wilt een artikel retourneren?
Als u niet tevreden bent over uw aankoop, kunt u onder de volgende voorwaarden ruilen of retourneren. Geborduurde en/of bedrukte kleding kan niet worden geretourneerd. Heeft u klachten neem dan contact met ons op om samen tot een goede oplossing te komen.

Voor onbedrukte en/of ongeborduurde kleding geldt het volgende:
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag van uw bestelling na ontvangst binnen 14 dagen crediteren.

Voorkom beschadiging, verpak uw retourzending in een omdoos
Wij verzoeken u om artikelen altijd in een omdoos te verpakken, zodat het artikel of de verkoop verpakking niet kan beschadigen tijdens transport.
Bijvoorbeeld: Plak nooit een verzendlabel aan de buitenkant van een schoenendoos, maar verpak de schoenendoos altijd in een beschermende om-doos, waarop vervolgens het verzendlabel bevestigd kan worden.

Beschadigde of gebruikte retourzending
Wordt de verpakking of het artikel toch beschadigd en/of gebruikt retour gestuurd, dan rekenen wij 38% retournamekosten van het totaalbedrag per artikel als waardevermindering.

Retouradres:
EMTEX WORKWEAR
Maastrichtersteenweg 179
B-3770 Riemst België

Heeft u vragen, klachten of wilt u deskundig advies? Bel of mail ons:
België +32 12 23 1970
Nederland +31 43 23 22 162
contact@emtex-workwear.nl