Enterprise Amerikaanse Overall Katoen | ENGEL Werkoveralls

 93,52 excl. btw

100% Katoen

Beschrijving

Enterprise Amerikaanse Overall Katoen

3600-575

Enterprise Amerikaanse Overall Katoen. Tweekleurige Amerikaanse overall met hoog rugpand en breed elastiek. Twee zijzakken, twee achterzakken, open borstvak met ruime zak voor gsm en borstzak met rits. Ruime dijbeenzak met potloodzakken. Hamerlus. Versterkte duimstokzak met plooi voor extra ruimte. Knieversterking/kniezak met klittenbandsluiting onderin en instelmogelijkheden voor kniekussens. Instelbare taille. Geschikt voor industrieel wassen.

Materiaal: 100% Katoen

 

  • Hoog rugpand en breed elastiek
  • Instelbare taillewijdte
  • Met diverse praktische zakken, o.a. duimstokzak
  • Hamerlus
  • Knieversteviging/kniezak voor kniebeschermer, voorzien van klittenbandsluiting en verstelbaar
  • Geschikt voor industrieel wassen

 

Amerikaanse Werk Overalls 

Onze amerikaanse overalls behoren tot onze populairste producten als het gaat om werkkleding. Hier ziet u waarom: Extra comfortabel, niet te strak in de taille. Beschermt het lichaam beter tegen wind/tocht. Flexibel met betrekking tot werkhouding. Geen ontblote rug. Of u graag in een overall rondloopt, is vooral een kwestie van smaak. Een overall biedt echter duidelijke voordelen. In de eerste plaatst is het comfort anders dan bij een gewone werkbroek. Gewone werkbroeken zitten rond de taille vast, terwijl een werkoverall aan het bovenlichaam hangt. Dat maakt dat overalls comfortabeler zitten rondom de taille. Bovendien kan bij alle overalls van het merk ENGEL de taillebreedte worden afgesteld, zodat het er niet zo veel toe doet of u aankomt of afvalt. U kunt immers de breedte afstellen, zodat de overall altijd naar behoren zit. Ten tweede hebben alle overalls een rugpand, dat het onderstuk met de bretels verbindt. Doordat de lendenen bedekt zijn, is er verminderd risico op blootstelling aan wind/tocht, zodat de nieren worden beschermd. Werkzaamheden waarbij u ettelijke keren per dag moet knielen of hurken, verhogen het risico op een ontblote rug bij gebruik van een gewone werkbroek. Dit risico wordt voorkomen met een overall.

Overalls voor verschillende bedrijfstakken

Bij sommige bedrijven kan het praktisch zijn om in een overall te lopen. Bij EMTEX Workwear hebben we overalls in verschillende categorieën. Voor monteurs hebben we overalls ontwikkeld waarbij de knopen en dergelijke zijn afgedekt, zodat ze geen krassen maken op de lak van de auto’s. Voor timmerlui hebben we overalls met praktische hangzakken, terwijl we voor magazijnmedewerkers weer een overall hebben in een lichtere stof.

Overalls met de nadruk op veiligheid

Als er meer eisen aan de veiligheid worden gesteld, bieden we ook overalls in de categorieën Safety en Safety+. De praktische eigenschappen van de overall worden dan gecombineerd met zichtbaarheid en eisen voor extra bescherming. Deze twee categorieën bevatten ook overalls van verschillende stoffen met diverse eigenschappen.

Extra informatie
Kleur

Grijs/Zwart, Marineblauw/Azuurblauw

Maat

36, 40, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68, 144/90, 146/94, 148/98, 150/102, 152/106, 154/110, 156/114

Materiaal

100% katoen

Certificering

Oeko-Tex®

#