Food overall met drukknoopsluiting | Budget Werkoveralls

 28,76 excl. btw

65% polyester / 35% katoen

Artikelnummer: FKOV6535 Categorieën: , , Tag: Brand:
Beschrijving

Food overall met drukknoopsluiting

Food overall met drukknoopsluiting, verdekte drukknoopsluiting, elastiek in de rug/taille, 2 binnenzakken op borsthoogte, 2 ingezette zijzakken en 2 afsluitbare intasten

65% polyester/35% katoen, 260 gr/m2

 

Overall – Praktisch & Functioneel

Overall voor uw werkzaamheden nodig? Overalls zijn uiterst comfortabel om te dragen, omdat het niet strak zit en het lichaam niet belemmert. Het overall heeft trouwens een volkomen uniek kenmerk. We weten het allemaal; de irritatie die we voelen als kleding zich in het midden verdeelt, ongeacht of het warm of koud is. In dit geval is een overall de oplossing omdat deze nooit in het midden splitst.

Een overall zit lekker omdat hij nooit te strak of in de weg zit. In feite heeft de overall een unieke eigenschap. U kent het vast wel: dat ergerlijke moment als uw trui omhoog kruipt en er boven uw broek een kier ontstaat. Hier is een overall de oplossing, want die kiert nooit in het midden.

De overall raakt nooit uit de mode

De overall is een van de grote klassiekers in onze werkkledingcollecties. De overall is nog altijd populair bij mensen die werken in de industrie en ambachten. Een overall heeft tegelijkertijd de praktische eigenschap dat u hem eenvoudig over uw gewone kleding aan kunt trekken. Op die manier wordt u niet vuil, en hoeft u niet meerdere lagen werkkleding aan en uit te trekken voordat u aan het werk kunt. U kunt de overall uitdoen en op de kapstok hangen, en hem de volgende dag weer snel en eenvoudig aanschieten.

Extra informatie
Kleur

Korenblauw, Wit

Maat

44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68, 70

Materiaal

65% Polyester, 35% Katoen

Kwaliteit

260 gram/m2

#