Toont alle 13 resultaten

Vanaf  21,86 excl. btw

100% Polyamide

 27,76 excl. btw

80% Chloorvezel / 20% Polyester

 28,44 excl. btw

100% Cellulair rubber

 67,08 excl. btw

100% ETPU

 17,58 excl. btw

50% Wol, 50% Acryl

 14,05 excl. btw

100% Katoen

 9,34 excl. btw

100% Polyester

 20,25 excl. btw

100% polyester

 36,16 excl. btw

100% Leer met metalen belt

 33,54 excl. btw

63% Polyester / 37% Elastaan

 3,77 excl. btw

100% Polypropylen

 6,04 excl. btw

Ethylene Vinyl Acetate Copolymer

 10,40 excl. btw

100% polyester

Accessoires

Accessoires nodig voor uw werkoutfit? Het gaat erom dat u het hele jaar door uw taken goed kunt uitvoeren. Zoals u weet bestaat er geen slecht weer, maar alleen de verkeerde kleding. Het is dus belangrijk dat u de juiste kleding en tools hebt om uw werk goed te kunnen doen. Daarom zijn riemen, holsterzakken en kniebeschermers tijdens uw werkdag onmisbare hulpmiddelen. Met de juiste accessoires zoals mutsen, sokken en warm ondergoed bent u klaar voor een koude werkdag.

Holsterzakken
We weten dat het in sommige werksituaties praktisch is om holsterzakken te hebben, maar in andere gevallen zitten ze alleen maar in de weg. Dat is bijvoorbeeld het geval als u in uw werkkleding op weg naar huis bent en de kinderen op moet halen of boodschappen moet doen. Of als u uw werkbroek moet wassen en alle spijkers en schroeven uit de zakken moet halen, zodat de wasmachine niet kapot gaat. Daarom zijn veel van onze werkbroeken voorzien van een kliksysteem voor holsterzakken, waardoor u ze snel en eenvoudig kunt verwijderen of bevestigen. Bij ENGEL Workwear hebben we onze holsterzakken ook verder ontwikkeld. Ze zijn nu verkrijgbaar als twee grote zakken voor de timmerman die veel ruimte nodig heeft voor spijkers, schroeven en moeren. En drie kleine zakken voor de schroevendraaier, tangen en messen van de electricien. Onze holsterzakken zijn verkrijgbaar in 7 kleuren – zodat ze altijd bij de kleur van uw broek passen. Hebt u een broek zonder kliksysteem, dan hebben we ook holsterzakken met brede lussen die u aan uw riem kunt bevestigen.

Kniebeschermers die uw knieën ontzien
Het is belangrijk om op uw knieën te passen als u aan het werk bent. Daarom hebt u degelijke kniebeschermers nodig als u tijdens het werk veel op uw knieën zit. Onze kniebeschermers zijn gevormd naar uw knie en zorgen voor een optimaal werkcomfort, bescherming en flexibiliteit. Door de vorm van de kniebeschermers zijn ze eenvoudig te bevestigen in alle ENGEL Workwear kniezakken. Onze kniezakken zijn getest aan de hand van de classificatie EN14404-A1:2010 op basis van EU-richtlijn 89/686/EEG, klasse 2. Dit betekent dat ze ambachtslieden die tijdens hun werk vaak op hun knieën zitten een prima bescherming bieden. Daarnaast beschermen kniebeschermers op harde oppervlakken ook tegen puin, spijkers en andere kleine voorwerpen (tot 1 cm).

Thermo-ondergoed
Als het buiten kouder wordt en u lichamelijk actief bent, is het belangrijk dat u het juiste ondergoed aanhebt, zodat u het niet koud krijgt. We hebben verschillende modellen thermo-ondergoed. Sommige daarvan hebben een kraag en rits, andere een ronde hals en een windvanger met opening aan de duim, waardoor uw polsen goed beschermd zijn. Alle modellen hebben met elkaar gemeen dat ze goed isoleren, transpiratievocht afvoeren en snel drogen, zodat u het niet koud krijgt. Kortom: met winterondergoed van ENGEL Workwear bent u klaar om de koude tijd tegemoet te gaan en wordt u niet koud of zweterig.

Werksokken
U kunt zweetvoeten voorkomen met de juiste werksokken. ENGEL Workwear heeft een groot assortiment sokken voor elk jaargetijde. Voor de koude dagen hebben we onze “warm technical sock” ”, een praktische sok die is gemaakt van een polyester/wolmix met COOLMAX®, waardoor uw voeten warm en droog blijven. Als u in allerlei soorten weer buiten werkt, dan hebt u vast werkschoenen met een membraan. Speciaal voor dit soort werkschoenen heeft ENGEL Workwear de ideale sokken ontworpen. Voor warm weer hebben we ook katoenen sokken in ons assortiment. Deze sokken zijn echter niet zo geschikt voor schoenen met een membraan. Al onze sokken hebben een schacht van Lycra, waardoor u de hele dag comfort en steun ervaart.

Meer werkkleding accessoires
ENGEL Workwear heeft de accessoires die uw werkdag vereenvoudigen. Naast holsterzakken en kniebeschermers hebben we een groot assortiment mutsen: zowel gebreide mutsen als mutsen van fleece, en met en zonder reflecterende biezen. ENGEL Workwear heeft bovendien een mooie lederen riem en een elastische riem in diverse kleuren. De elastische riem heeft een gesp die niet van metaal is. Dit is handig als u veel reist, want dan hoeft u de riem niet af te doen als u op het vliegveld door de veiligheidscontrole gaat.

#