Toont alle 8 resultaten

Werk Ondergoed & Onderkleding

Extend Thermo Bodywarmer | ENGEL Thermokleding

F. Engel Workwear
 28,13 excl. btw

100% Polyamide

Vanaf  43,06 excl. btw

100% Polyester

 89,14 excl. btw

100% Polyester (Geregenereerd)

 97,55 excl. btw

100% Polyester

 72,77 excl. btw

100% Oxford Polyester, PU-coating

 63,48 excl. btw

65% Polyester (Geregenereerd), 35% Katoen

 96,29 excl. btw

100% Polyamide

 106,56 excl. btw

100% Polyester (Geregenereerd)

Werkvesten & Bodywarmers

Werkvesten & Bodywarmers. Robuust en nuttig: Onze bodywarmers en vesten zijn ideaal voor zowel buitenwerk als zomerwerk. U kunt in de winter een warme werkjas of gewatteerde bodywarmers dragen in plaats van het vest. Er zijn veel professionals, zowel mannen als vrouwen, die in het tussenseizoen een mouwloos vest dragen. Afhankelijk van uw voorkeuren en de werkplek kunt u kiezen voor een werkgilet met of zonder zakken. Desalniettemin dragen veel mensen gilets omdat ze zo comfortabel zijn en hen de mogelijkheid geven om vrij te bewegen. Het werkgilet heeft veel verschillende kenmerken en is een praktisch kledingstuk voor werken in het tussenseizoen.

EEN BODYWARMER HOUDT UW LICHAAM EXTRA WARM

Een bodywarmer is een goede aanvulling op de rest van uw werkkledinggarderobe. Uw armen zijn niet bedekt en daardoor hebt u een grote bewegingsvrijheid. De bodywarmer kan in koud weer onder of over een jas worden gedragen en op die manier uw lichaam extra warm houden. Is het weer te warm voor een jas en te koud voor een trui of T-shirt, dan is een bodywarmer ook ideaal. U blijft op een lentedag of een wat koudere zomerdag goed warm met een bodywarmer over een lange mouwen T-shirt of een sweatshirt.

Bodywarmers voor diverse doeleinden
ENGEL Workwear heeft een groot assortiment bodywarmers: van de zachte softshell-modellen tot de waterafstotende en ademende bodywarmers en de populaire Hi-Vis bodywarmers. U kunt ook een thermo-bodywarmer, een gewatteerde bodywarmer, een winterbodywarmer of een speciale bodywarmer voor ambachtslieden bestellen, met veel praktische zakken. Een goede bodywarmer met de juiste functies kan ervoor zorgen dat u zich prettig voelt als u aan het werk bent. Het is fijn om de juiste zakken te hebben voor het gereedschap dat u nodig hebt. De kwaliteit en de juiste isolatie zijn ook belangrijk in verhouding tot het klimaat waarin u werkt. En als u stilzittend werk doet dat misschien meer isolatie vereist dan zwaar fysiek werk. U vindt bodywarmers voor elk wat wils en allerlei soorten taken – van een goede kwaliteit, aangepast aan uw werkgebied.

Bodywarmers voor uw werk en vrije tijd
Engel Workwear heeft een groot assortiment in service – en softshell-bodywarmers, bijvoorbeeld in onze Galaxy en X-treme collecties. De zachte softshell-bodywarmer is aan de binnenkant voorzien van microfleece en op de borst van een reflecterende bies. De bodywarmer is licht en praktisch en biedt in het donker een optimale veiligheid. Ongeacht of u hem gebruikt op uw werk, om in de tuin te werken of als u de hond uitlaat. De service-bodywarmer is een bodywarmer met een eenvoudig ontwerp dat door zijn goede functionaliteit zeer geschikt is als onderdeel van een uniform. U kunt hem ook als extra kledinglaag gebruiken, die u eenvoudig aan- en uittrekt, als u in een productie met wisselende temperaturen werkt.

De thermo-bodywarmer – prima isolatie voor de extra koude dagen
Engel Workwear heeft verschillende mooie en praktische thermo-bodywarmers in het assortiment. Ze zijn er in diverse kleuren, van klassiek zwart tot reflecterende bodywarmers in fluorescerende hi-vis kleuren. Ze bieden allemaal extra isolatie, waardoor u warm blijft, maar tegelijkertijd een optimale bewegingsvrijheid hebt omdat u uw armen vrij hebt. Alle bodywarmers zijn voorzien van veel praktische zakken, zodat u rustig door kunt werken, ook al doet u de bodywarmer aan over uw jas. Winterbodywarmers zijn allemaal voorzien van een FE-insulate membraan, waardoor u optimaal beschermd bent tegen de kou en tegelijkertijd uw lichaam de mogelijkheid biedt om te ademen. De voering is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en is ook Oeko-Tex gecertificeerd. Voor de extra koude dagen of als u in een koelruimte werkt, hebben we een superhandige en praktische bodywarmer met een ingebouwd warmte-element. U kunt dit warmte-element instellen op 3 standen en het werkt met behulp van een powerbank.

Hi-Vis veiligheidsbodywarmer – verhoogt uw zichtbaarheid in het verkeer of op uw werk
Your safety is our concern – dat is onze slogan en dat menen we ook echt. Daarom kunt u voor de ENGEL Safety collectie kiezen als veiligheid een must is. Onze Safety collectie bevat daarom ook meerdere modellen bodywarmers die aan verschillende eisen voldoen. Al deze bodywarmers zijn gemaakt van fluorescerende stof en voorzien zijn van reflectoren, zodat ze aan de wettelijke normen voldoen. We hebben natuurlijk ook onze populaire werk-aan-de-weg bodywarmer in diverse modellen. Van het eenvoudige en goedkope model tot het wat duurdere model met meer details. Laatstgenoemde bodywarmer sluit bijvoorbeeld met een rits in plaats van klittenband. We hebben ook een geavanceerder model dat classificatie 3 heeft, omdat het korte mouwen heeft.

 

Voor gecertificeerde werkkleding geldt het volgende:

  • EN ISO 11611 – Bescherming voor lassen en gerelateerde processen
  • EN ISO 11612 – Bescherming voor werknemers die blootgesteld zijn aan hitte en vlam
  • EN ISO 20471 – Hoge zichtbaarheid, ook wel High Visibility genoemd
#