Bedrukken en borduren van uw logo

Optioneel bedrukken kunt u ervoor kiezen om uw kleding met uw bedrijfslogo, naam of uw eigen ontwerp in onze zeefdrukkerij / borduuratelier te laten borduren en/of bedrukken. Prijzen die zijn vermeld op onze website voor borduren en bedrukken zijn onder voorbehoud. We moeten altijd even de logo’s bekijken. Wilt u meer weten of een offerte op maat kijk dan ook eens op www.emtex.nl of neem direct contact met ons op!

Emtex – Customize your clothes

Emtex is dé specialist op het gebied van kleding en textiel bedrukken en borduren, wij leveren alle soorten kleding en bedrijfskleding, zowel lichte als zware werkkleding voor ieder vakgebied! Ook voor diverse caps, mutsen, sjaals, promotiekleding, handdoeken, shirts, blouses en overhemden kunt u bij ons terecht. Wij borduren en bedrukken uw kleding met de hoogste precisie! Wij voorzien graag uw (bedrijfs)kleding en textiel van uw logo, reclameboodschap, naam of bedrijfsnaam die wij vakkundig voor u bedrukken en/of borduren, want dit is ook in combinatie mogelijk. Ook kunnen wij 3d-borduren, wilt u meer weten over onze technieken en mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op!

Ruim assortiment

Wij verzorgen ook graag voor u alle mogelijke badges, emblemen, printen, transferdruk, full-color druk. Wij bieden u de mogelijkheid om van diverse combinaties van technieken gebruik te maken en uw bestelling geheel zoals u dit wenst tot in de puntjes door ons laten verzorgen. Voordelige en goede kwaliteit poloshirts, t-shirts, sweatshirts, hoodies, fleece vesten, softshell jackets, blouses en overhemden die wij voor u borduren en/of bedrukking met uw logo en reclame boodschap. Emtex verzorgt het snel, vakkundig en tot in de puntjes voor u!